OKULUN TARİHÇESİ


OKULUN TARİHÇESİ

 

 

"Okul 2007 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 36-72 ay arasında doğan çocuklar için Anaokulu olarak inşa edilmiş ve 2008-2009 eğitim öğretim yılında Zübeyde Hanım Anaokulu olarak hizmete girmiştir. Okul İlçenin Merkezinde bulunup, dört sınıf, iki idare odası, bir yemekhane, bir mutfak, bir arşiv odası, altı adet öğrenci lavabosu, bir adet öğretmen lavabosu ve bir kazan dairesi bölümlerinden oluşmaktadır. Bir müdür, bir müdür yardımcısı, dört öğretmen ve bir hizmetli kadrosu bulunmaktadır.

2009-2010 eğitim öğretim yılında okul hayırseverlerin desteğini alarak ön kısma içinde Atatürk Büstünün bulunduğu bir okul bahçesi yaptırmış ve aynı yıl bahçe ağaçlandırılmıştır.

 2011-2012 eğitim öğretim yılında Okul Geliştirme Programı doğrultusunda okula bir adet Çocuk Parkı ve Bir adet Trafik Pist Alanı yaptırılmıştır. Çocuk Parkının içerisinde bir adet fleksi (Kay kay grubu), iki adet zıp,  zıp, iki adet tahtravelli ve dört kişilik salıncak. Trafik pist alanına dört adet trafik ışıkları, iki adet akülü araba, iki adet aküsüz araba ve dört adet trafik levhaları bulunmaktadır.

 

 

                                          



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi